Om meg

Mitt navn er Arnstein Berghei, eller bare… -ARNSTEIN-

Jeg er oppvokst på et lite sted som heter Selstad, beliggende i Meløy kommune på Helgelandskysten i Nordland fylke. Her bodde jeg i mine 46 første leveår, og etter å ha jobbet ved Norsk Hydro, Glomfjord(nå Yara) i 28 år, da som industrimekaniker og senere vedlikeholds-inspektør, flyttet jeg til Tromsø. Det skyltes at jeg møtte en jente fra Lyngseidet og sammen bodde vi i Kroken, i Tromsø fram til 2015/-16.
I 2003 kjøpte vi et hus på Lyngseidet, Lyngen kommune, som vi stort sett dro til hver helg og i 2007 ble jeg «Lyngsværing» og ukependlet til Tromsø, fram til jeg gikk av med pensjon(AFP) i 2015.

Jeg har(hatt alt for) mange interesser/hobbyer i livet, men i de siste årene har det blitt mest fot(o)turer i skog/mark og fjell, snekring og fotografering.
Denne hjemmesiden håper jeg skal bidra til at jeg får vist frem en del av mine bilder. Bilder har jeg tatt siden jeg var veldig ung og skal forsøke å digitalisere bilder tatt med vanlig film, og selvsagt de bildene jeg har tatt siden digitalkameraene kom på markedet…

Håper at det kan glede også andre enn meg…
..når jeg etter hvert får lagt inn bilder/annet her på hjemmesiden.

-ARNSTEIN-